Contributie+en+jaarrekening+belangrijk+op+ALV
Nieuws
©

Contributie en jaarrekening belangrijk op ALV

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de POV is de contributie een van de agendapunten, net als de goedkeuring van de jaarstukken. Dat moet voor 1 april, om erkenning als producentenorganisatie te krijgen. Henk Bleker, voorzitter Vee&Logistiek Nederland opent de vergadering, aanstaande maandag 26 maart in Heteren.

 

Een kijk op de ontwikkelingen in de varkenssector  en het belang en de kracht van samenwerking. Dat staat centraal in de inleiding van Henk Bleker, voormalig staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Tijdens de ALV wordt de contributie van de POV definitief vastgesteld. Op hoofdlijnen is hier al duidelijkheid over. De grondslag voor de contributie is het aantal nge’s per bedrijf. Wel moet nog worden besloten wat het minimum en maximum aantal nge’s is waarover varkenshouders contributie betalen.

Daarnaast staan op de agenda zaken als missie, visie en kernwaarden POV, plan sectorpromotie, benoeming directeur/bestuurder POV Uitvoering B.V., uitwerking tarieven I&R/VVL en de samenwerkingsovereenkomst POV – LTO-organisaties. Tenslotte is het vaststellen van het jaarverslag 2017, de rekening en verantwoording financiën 2017 van belang, anders krijgt de POV geen erkenning als producentenorganisatie van het ministerie van LNV.

Aanmelden voor de ALV kan door een mail te sturen naar info@pvo.nl. De varkenshouders moeten daarbij naast de naam ook het UBN-nummer vermelden. De agenda en agendastukken komen op MijnPOV te staan.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer