Alpe+D%E2%80%99HuZes+boert+goed+dankzij+BIG+Challenge
Nieuws
©

Alpe D’HuZes boert goed dankzij BIG Challenge

Alle deelnemers aan Alpe d’HuZes 2016 hebben gezamenlijk minimaal 10,74 miljoen euro opgehaald. Het evenement vond op 1 en 2 juni voor de elfde keer plaats in Frankrijk en is ontwikkeld tot de grootste fondsenwervingsactie van Nederland.

Een belangrijk aandeel in het succes heeft ‘BIG Challenge, farmers against cancer' verzorgd. Met 29 teams en 242 deelnemers heeft BIG Challenge in totaal 1,06 miljoen euro aan donaties ingezameld. Dat sponsorbedrag kan nog iets toenemen omdat er nog tot 1 oktober gedoneerd kan worden. Al met al betekent het dat de agrarische sector goed is voor 10 procent van het totale sponsorbedrag dat is bijeengebracht voor onderzoek naar kanker.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer