ALV Vitale Varkenshouderij uitgesteld

De Algemene Ledenvergadering over het actieplan Vitale Varkenshouderij van de POV gaat voorlopig niet door. Volgens POV-woordvoerder Caroline van der Plas is na drie raadplegingsavondenavonden over het actieplan besloten is om de ALV op 21 maart in Westervoort uit te stellen. “Het plan werd goed ontvangen: ook was er flinke discussie en werden constructieve vragen gesteld. We willen eerst alle opmerkingen van onze leden zo goed als mogelijk verwerken in het actieplan. Zodra de puntjes weer op de i staan, plannen we zo snel mogelijk een nieuwe ALV. Dan kunnen de leden opnieuw hun mening geven. Daarna kunnen de leden over het actieplan stemmen en moet de uitvoering starten.”

In het actieplan zullen geen voorstellen komen tot uitwisseling van varkens-, of pluimveerechten met fosfaatrechten voor rundveehouders. De NVV en LTO Varkenshouderij blijven bij hun standpunt dat die uitwisseling er niet mag komen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer