Sperma bestellen via orderapp

Varkens KI Nederland introduceert de AIM Order APP om 24 uur per dag en 7 dagen per week sperma te kunnen bestellen. Deze bestelapp maakt het bestellen gemakkelijk. Het is mogelijk enkele dagen voor het afleveren al een bestelling te plaatsen. Van elke bestelling ontvangt de klant een bevestiging per email.

De op gebruiksgemak ontwikkelde bestelapp gebruikt bestellingen uit het verleden om een voorstel van een bestelling te kunnen doen. Dit bestelvoorstel is naar wens van de klant aan te passen.

De AIM Order APP werkt op Android apparatuur, IPhones en IPads en is via de Google Play Store of APP Store te installeren. Voor de orderapp dienen klanten van Varkens KI Nederland zich aan te melden bij Topigs Norsvin.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer