Meedenken over onderwijs en trainingen

De POV zoekt zes tot acht varkenshouders die willen meedenken over varkenshouderijonderwijs en het aanbod van trainingen. De werkgroep Kennisdeling Varkenshouderij wil daarom een Klankbordgroep Kennisdeling Varkenshouderij in het leven roepen. Deze klankbordgroep zal zich 2 tot 3 keer per jaar buigen over het afstemmen van het aangeboden onderwijs en trainingen.

Om als jonge varkenshouder bekwaam en goed opgeleid de toekomst in te kunnen gaan, is goed varkenshouderijonderwijs noodzakelijk. De POV vindt dat de MBO- en HBO- opleidingen daarom goed dienen aan te sluiten bij de behoefte van de praktijk. Daarnaast is het voor POV belangrijk dat de mensen binnen de varkenshouderij gemakkelijk toegang hebben tot bijscholing of nascholing. Trainingen die de kwaliteit binnen de sector waarborgt.

Iedereen die hier interesse voor heeft en zich daarvoor wil inspannen kan mail naar Gerdien Kleijer (gkleijer@pov.nl).

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer