Kroon op 100 jaar

Coöperatieve voerfabriek De Samenwerking mag zich Hofleverancier noemen. De coöperatie kreeg de oorkonde met de toekenning van dit predicaat namens de Koning uitgereikt bij de receptie ter ere van het 100 jarig bestaan.

Jaap Smit, Commissaris van de Koning van Zuid-Holland en burgemeester Tjerk Bruinsma van Krimpenerwaard reikten de oorkonde uit aan voorzitter Harold Vlooswijk en directeur Willy van Lieshout. Bestuur, medewerkers en leden van de coöperatie zien dit als een enorme blijk van waardering voor de manier waarop De Samenwerking haar werkzaamheden uitvoert.

De Samenwerking heet 678 leden, vooral melkveehouders maar ook varkenshouders en andere agrarische ondernemers. Het werkgebied is het groene weidegebied van Zuid-Holland, Utrecht en de ruime regio in en rond de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf DZ-Six Diervoerders overgenomen. Mede hierdoor steeg de afzet van mengvoeders en enkelvoudige grondstoffen met 8,7 procent.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer