Ambitie bokaalwinnaar 1000 gram groei

Familie Beulink uit Zelhem is winnaar geworden van de Agroscoopbokaal van ForFarmers Hendrix. Het varkensbedrijf wordt gerund door vader Bennie en zoons Rudy en Remco Beulink. Hun vleesvarkens leveren puike prestaties. Niet alleen groeien ze jaarrond gemiddeld ruim 930 gram per dag, ook classificeren ze prima, vallen er weinig dieren uit en realiseren ze een scherpe  voederconversie. De ambitie van de varkenshouders is om de mijlpaal van gemiddeld 1000 gram groei per dier per dag te gaan realiseren.
Darmgezondheid in combinatie met een goed stalklimaat staat centraal in de aanpak van de Beulinks. De vleesvarkens krijgen hoogwaardige voeders met CCM van eigen land. Het positieve effect van de melkzuurbacteriën uit de CCM draagt bij aan de lage uitval en het is het gebruik van antibiotica laag.

Jaarlijks reikt ForFarmers Hendrix de Agroscoopbokaal uit aan een varkenshouder die op een specifiek onderdeel uitzonderlijk heeft gepresteerd. Dit jaar is beoordeeld op ‘groei en gezondheid’. 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer