Marrina Schuttert bedrijfsadviseur van het jaar

Marrina Schuttert van De Varkenspraktijk is uitgeroepen tot beste bedrijfsadviseur van het jaar 2012. De jury onder voorzitterschap van Ludo Hellebrekers, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, maakte dat woensdag bekend tijdens de jaarlijkse Conferentie van Agrivaknet.


De opdracht die de jury had meegekregen betrof het selecteren van de bedrijfsadviseur die in staat is de totale business te overzien. Een uitstekende kennis heeft van zijn of haar vakgebied. In staat om toegevoegde waarde in kennis en kunde te leveren aan de klant. Gaat verder dan de klant zou verwachten en draagt actief bij aan het optimaliseren van bedrijfsresultaten voor zowel de klant als voor eigen werkgever. Unaniem oordeelde de jury dat Schuttert de persoon is die uitermate goed inhoud geeft aan dit profiel.


Naast Schuttert waren ook Wilco de Bruin van Agrifirm Feed BV en Marcel Schennink van AgruniekRijnvallei genomineerd.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Ikigai Gisteren, 08:30
Wedstrijdje?! 24-01-2022

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer