Metabolische eenheid

Hoe ziet een metabolische eenheid er uit en wat is dat eigenlijk? Varkenshouders die zich dat afvragen kunnen op 27 oktober een bezoek brengen aan het nieuwe onderzoeksbedrijf van Schothorst Feed Research.
Het onderzoeksbedrijf is uitgebreid van 220 zeugen naar 350 zeugen. Naast het zowel diepgaande als praktisch gerichte voeronderzoek dat de SFR uitvoert vindt er op het bedrijf praktijkonderzoek plaats van TOPGIS. De fokkerij-organisatie test hier de zeugen- en berenlijnen die over twee jaar op de praktijkbedrijven aanwezig zijn. Tijdens de open dag krijgen de bezoekers een indruk van alle proeffaciliteiten en kunnen de bezoekers antwoord krijgen op hun vragen over het onderzoek dat SFR en TOPIGS hier uitvoeren.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer