Subsidie voor scholing en cursussen

Binnen de regeling ‘Scholing – Cursusgroepen 2011/2012’ biedt Colland verschillende subsidiemogelijkheden voor de opleiding van medewerkers. De cursussen worden op basis van de aard en inhoud van de cursus ingedeeld in groepen. De hoogte van de vergoeding is een percentage van de cursuskosten, die overigens per sector kunnen verschillen.

Sector Dierhouderij
Alle cursussen die vallen onder de cursusgroepen binnen de sector Dierhouderij, komen in aanmerking voor een bijdrage. Het bedrijf bepaalt zelf in overleg met zijn werknemer welke cursus of training er wordt gevolgd bij welke scholingsinstelling.

Een van de subsidiemogelijkheden gaat over BBL-opleidingen. In de sector Dierhouderij is daarvoor in het cursusjaar 2011/2012 subsidie beschikbaar voor maximaal 50 aanvragen.

Meer informatie
Op de site van Colland (LINK) vindt u alle cursusgroepen en vergoedingen op een rij. De maximale vergoeding per cursist per jaar is € 3.500,-. Vragen kunnen ook aan de Stichting KPV gesteld worden, per mail: info@stichtingkpv.nl of via 06 27 85 89 32.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer