Save+the+date
Blog
© Koos Groenewold

Save the date

De laatste loodjes zijn begonnen. Het rapport is ingeleverd evenals de Engelstalige samenvatting. Die laatste komt in de Nuffield-database. Toekomstige scholars en geïnteresseerden kunnen zo zien welke scholar waar mee bezig is geweest. De afronding met een webinar past helemaal in dit digitale tijdperk.

Onze Nuffield-jaargang is gestart met zeven scholars. De vier heren ronden hun Nuffield-studie dit najaar af en de drie dames (Heleen Lansink, Ingrid Jansen en ik) doen dat op woensdag 31 maart al. Om 19.30 uur start ons webinar. Helaas is fysiek bij elkaar komen nog steeds niet mogelijk.

Gelukkig is de digitale ontwikkeling onder druk van corona heel snel gegaan. Via YouTube kan iedereen meekijken en luisteren. Dan is er een liveverbinding met ons in de studio Say Yeah in Enschede. Heeft u een eigen YouTube-account, log daar dan mee in. Dan kunt u ons ook nog vragen stellen via de chat. Hierdoor zijn we dan toch verbonden met elkaar. Wie had dit een jaar geleden bedacht? Ik niet. En dat de digitalisering in de varkenshouderij heel snel gaat, ook dat komt tijdens het webinar zeker ter sprake.

Met zijn drieën gaan we in gesprek met Ron Methorst, lector Omgevingsinclusief Ondernemen aan Aeres Hogeschool in Dronten. Methorst leidt deze avond. Allereerst zal het gaan over wat Nuffield is en wat dit inhoudt. Wie weet besluit je na die avond om dit jaar te gaan solliciteren om te ervaren hoe geweldig dit internationale netwerk is.

Daarnaast gaan we het hebben over de antwoorden die we gevonden hebben op onze onderzoeksvragen. Maar eigenlijk beleef je tijdens onze Nuffield-webinar nog veel meer. Ongemerkt zijn er tijdens onze trajecten meer vragen en antwoorden op onze paden gekomen dan alleen de eigen onderzoeksvraag. Welke dat zijn? Dat ga ik nu natuurlijk nog niet verklappen. Ik zal zeggen: Save the date: 31 maart om 19.30 uur. En om het live meekijken nog makkelijker te maken: check je hier in.

Ruth van der Haar
varkenshouder in Collendoorn

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer