Man+komt+om+bij+ongeval+varkensbedrijf
Nieuws
© Ruud Ploeg

Man komt om bij ongeval varkensbedrijf

Een 51-jarige man is afgelopen week in Nistelrode bij een bedrijfsongeval op een varkensbedrijf overleden. Hij zou beklemd zijn geraakt in een mengvoedermachine.

Dit heeft de politie bevestigd. De man is van Roemeense afkomst.
De man was aan het werk op het varkensbedrijf. Volgens de Inspectie van het Nederlandse Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) werd de man dood in de machine aangetroffen. De inspectie is een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is en doet daar nu geen mededelingen over.

Het bedrijfsongeval werd donderdag 14 januari rond kwart over twee gemeld. Er werd direct groot alarm geslagen. Naast brandweer, politie en ambulance kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. Maar de hulpverleners konden de Roemeen niet meer redden.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer