Vier+10+jaar+CircoFLEX+bij+Dutch+Pork+Expo+volgende+week%21
Nieuws Boehringer Ingelheim

Vier 10 jaar CircoFLEX bij Dutch Pork Expo volgende week!

Kom tijdens de Dutch Expo naar onze stand F131 in hal 2 want wij gaan er een feestje van maken! Tijdens de beurs viert Boehringer Ingelheim het 10-jarig bestaan van CircoFLEX en dat doen we graag samen met u! Ontdek waarom CircoFLEX een dicennium na lancering nog steeds het meest gebruikte Circo vaccin is en ontvangen als dank een feestelijk cadeau!

Dutch Pork Expo 2019 is HET nieuwe vakevent die alle Nederlandse varkenshouders en aanverwante beroepen niet mogen missen! Het wordt minstens zo gezellig als de voormalige LIV, maar dan één keer per jaar twee dagen op één locatie. De eerste editie belooft zelfs een waar spektakel te worden met veel interessante nieuwe dingen, kennistheater, live cooking, workshops, etc. Dus kom langs!

  • Wanneer: dinsdag 16 en woensdag 17 april a.s. 14:00 - 22:00 uur
  • Waar: Evenementenhal Venray

Toegangskaarten kosten aan de kassa € 25. Via onderstaande knop bieden wij u gratis toegang aan! Gratis toegang Dutch Pork Expo 2019 aanvragen Programma Dutch Pork Expo 2019 Bekijk hier de video: Gezondheidscongres 17 april Kom op de 2e dag van de Dutch Pork Expo naar het Gezondheidscongres. U krijgt een heerlijke lunch aangeboden, gevolgd door een presentatie en workshoprondes. Varkenshouder Gert van Beek nam twaalf jaar geleden het varkensproefbedrijf van Wageningen UR in Lelystad over en maakte er een toonaangevend SPF-kernfokbedrijf van. Het lukt de ondernemer nog altijd om ziektevrij te blijven voor onder meer APP, PRRS en Mycoplasma. Van Beek vertelt over de stalinrichting, het strikte hygiënebeleid, de ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid en de maatregelen de nodig zijn om gezonde dieren te houden. Na de presentatie van Van Beek zullen er workshoprondes worden gehouden rondom het thema ‘Gezondheid’. Namens Boehringer Ingelheim zal varkensdierenarts Nico Wertenbroek een workshop verzorgen: “Circo anno 2019”- update met de laatste inzichten Wie herinnert zich nog de enorme schade die het Circo virus de varkenssector 15 jaar geleden toegebracht? Nu bijna iedereen vaccineert lijkt de kiem onder controle. Maar is dat nog steeds zo? Wat zijn de laatste inzichten over Circo en wat betekent dat voor uw bedrijf? Begint de aanpak in alle gevallen bij de big of kunt u nog eerder beginnen? Na deze sessie bent u weer helemaal bijgepraat om een up to date Circo aanpak voor uw bedrijf vast te stellen. Deelname aan het Gezondheidscongres is gratis (incl. lunch) voor varkenshouders en medewerkers varkenshouderij, dus meldt u zich aan en kom langs om nieuwe kennis op te doen.

  • Wanneer: woensdag 17 april a.s. 11:30 -14:00 uur
  • Waar: Congreszaal - Evenementenhal Venray

Aanmelden Gezondheidscongres

Over Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe...

Lees verder »