E%2Dlearning+Varkens+helpt+bij+scholing+en+vraag+naar+nieuwe+kennis
Nieuws Boehringer Ingelheim

E-learning Varkens helpt bij scholing en vraag naar nieuwe kennis

Door de krapte op de arbeidsmarkt valt het momenteel niet mee om goede medewerkers te vinden en te behouden. Sterke technische cijfers en gezonde varkens zijn belangrijk. Maar vergeet niet: het succes van een varkenshouderij valt of staat met goed, gemotiveerd personeel. Wat je als varkenshouder hier aan kunt doen?

Eén van de zaken die steevast terugkomt als werkplezier en motivatieverhogend is werken in een omgeving waarin een medewerker zich kan ontwikkelen. Krapte op de arbeidsmarkt betekent vaak dat nieuwe personeelsleden minder goed opgeleid zijn, dan wel minder ervaring hebben. Dat hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn, maar dan is er wel werk aan de winkel. Kennis vormt immers de basis voor een gezonde varkenshouderij.

Personeel ontwikkelen zonder dat het de varkenshouder zelf te veel tijd en geld kost, dat zou toch ideaal zijn. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Boehringer Ingelheim heeft in samenwerking met partners Topigs Norsvin, Trouw Nutrition en een aantal onderwijsinstellingen geïnvesteerd in de ontwikkeling van een online platform, die 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis beschikbaar is: E-learning Varkens.

Op elearningvarkens.nl kunt u als varkenshouder en uw medewerkers op een eenvoudige en interactieve manier kennis over de varkenshouderij vergroten, opfrissen en bijhouden. Nuttig en interessant voor medewerkers, maar wellicht ook voor uzelf? We willen een platform bieden dat voor iedereen binnen de varkenshouderij toegankelijk en leerzaam is.

  

Eerder dit jaar verscheen mocht zeugenhoudster Hanneke van den Corput de E-learning Varkens al zelf uitproberen en zij is zeer positief. Bijblijven in het vakgebied is nodig voor varkenshouders en hun medewerkers. Met E-learning varkenshouderij is dat gemakkelijk haalbaar. “Door de korte teksten en afwisseling met beeldmateriaal blijft het aantrekkelijk”, vindt Hanneke. “Dat levert altijd nieuwe inzichten en ideeën op.”

Tot op heden zijn er drie modules E-learning Varkens verschenen:


In 2019 zullen daar nog drie nieuwe modules bij komen. Deze modules kunnen op eigen tempo  doorlopen worden. Gratis en wanneer het u uitkomt.

Tevens bieden we de E-learning Varkens ook aan in het Engels: E-learning Pigs. Zodoende kunnen medewerkers die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn, ook deze relevante kennis op doen.

  • Heeft u nog geen kennis gemaakt met de E-learning Varkens? Registreer uzelf dan nu en/of vraag uw medewerkers dit voor zichzelf te doen. Na een snelle registratie staan de eerste drie modules gratis online voor u klaar.

  • Bent u al registreerd op E-learning Varkens, maar heeft u de 1e, 2e en/of 3e module nog niet doorlopen of afgerond? Log dan weer eens in en ga ermee aan de slag!


We wensen u en uw medewerkers veel leerplezier met de E-learning Varkens.

 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op.

Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands B.V. Customer Support 072-566 24 11 of vetmedica.nl@boehringer-ingelheim.com

Over Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe...

Lees verder »