Alle+info+in+%E2%80%98the+cloud%E2%80%99
Nieuws
©

Alle info in ‘the cloud’

Varkenshouders hoeven geen ingewikkelde handelingen meer uit te voeren om alle informatie van de regelapparatuur op de managementcomputer te krijgen. De regelaars van Fancom zetten de info zelf in ‘the cloud’ en de varkenshouder kan zijn eigen gegevens van daar uit oppikken.

Uitwisselen van informatie tussen regelapparatuur en de managementcomputer kan al heel lang. Daartoe moest een varkenshouder echter altijd een programma op zijn pc installeren en dat kostte vaak te veel moeite. Met de nieuwe Infinia regelaars van Fancom hoeft dat niet meer. Enige voorwaarde is wel een koppeling met internet. De regelaars sturen alle informatie van de regelaars dan naar ‘the cloud’. Die gegevens zijn daarbij wel anoniem. Alleen de varkenshouder kan zelf kan zijn eigen gegevens inzien en analyseren. Dat kan hij zowel op zijn pc, als op een tablet of smartphone. Door het opslaan van gegevens in ‘the cloud’ kan hij zijn gegevens daarbij vergelijken met de andere bedrijven die hun gegevens op dezelfde wijze opslaan. Dat zal altijd op anonieme basis gebeuren, verzekert Fancom.

Fancom levert een complete lijn Infinia regelaars voor klimaat, brij- en droogvoer en waterverstrekking. Ook vallen de producten van Pigtek nu onder Fancom. Daarmee komen ook de gegevens van de voerstations (Intellitek) en individuele voedering van de zeugen in de kraamstal (Farotek) gemakkelijk beschikbaar.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer