Signalen boerennood oppikken

Verwaarlozen van zijn landbouwdieren is het laatste wat een boer zal doen. Incidenten zullen echter te allen tijde blijven opduiken. Zoiets is niet alleen tragisch voor bijvoorbeeld de varkens en de betreffende varkenshouder, ook het imago van de sector doet het absoluut geen goed. Daarom is het belangrijk dat erfbettreders met name dierenartsen en voeradviseurs en familieleden van een boer in grote nood, de signalen opvangen en dat doorgeven bij het Vertrouwensloket welzijn.

Bekijk ook de onderstaande video die LTO speciaal maakte om aandacht te vragen voor deze gevoelige problematiek.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer