Minder tijdverlies

Op een groot bedrijf met veel personeel kun je ook veel tijd verliezen. Bijvoorbeeld met zoeken naar gereedschap dat een andere collega in gebruik heeft. Of naar spullen die op zijn en niet tijdig opnieuw zijn besteld. En tijd die wordt verspild door overdracht van werkzaamheden. Dat tijdverlies kun je allemaal efficiënter besteden door het werk goed te organiseren met behulp van LEAN-management. Dan blijft er vanzelf tijd over voor de werkzaamheden waar het echt om gaat: de verzorging van de biggen. Kijk hoe Hans Brummans van Van Asten Group in Sterksel daarmee omgaat.

Lees hier meer over de voordelen van LEAN-management.Tekst: John Lamers
Beeld: Van Assendelft Fotografie
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer