Dierenartsenpraktijken gefuseerd

Dierenartsen Combinatie Aadal met als werkgebied Heeswijk Dinther, Veghel en Erp is gefuseerd met Dierenartsenpraktijk Ysselsteyn. Sinds 1 januari gaan ze verder onder de naam ‘AdVee dierenartsen’. Het motto van de moderne dierenartsenpraktijk met 33 dierenartsen en 22 assistenten is dat een duidelijke focus hebben op landbouwhuisdieren en 24/7 gaan voor gezond boeren. Alle vier de bezoeklocaties, Heeswijk Dinther, Veghel, Erp en Ysselsteyn blijven behouden.

Met de krachtenbundeling wil AdVee dierartsen de beste, onafhankelijke diergezondheidszorg leveren aan veehouders in heel Nederland én daarbuiten. Een verdergaande specialisatie per diersoort, meer scholing en kennisuitwisseling en door een sterkere inkooppositie bij leveranciers is dat mogelijk.

De fusie past volgens dierenarts Niek-Jaap Zegers uit Ysselsteyn bij de ontwikkeling in  de veehouderij. “Moderne veehouderij kent een verdergaande schaalvergroting, met vaak zeer beperkte marges voor veehouders. Dit vereist een topkwaliteit diergezondheid. Want alleen met een kerngezonde, productieve veestapel is in de huidige markt door veehouders rendement te maken. De winst zit in de details”, legt Zegers uit. “Vanuit onze nieuwe praktijk kunnen we onze klanten daar nog beter bij helpen; 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Samen werken we aan een gezonde toekomst voor veehouderijbedrijven.” 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer