Verse biest in een handomdraai!

Om maximaal rendement te behalen is een robuuste varkensstapel hebben én houden essentieel.

De natuur is echter grillig en niet elke big maakt een even gunstige levensstart. Het opnemen van veilige biest van een hoge kwaliteit is cruciaal. Als pasgeboren biggen die levenselixer onvoldoende bij hun moeder opnemen, is PorcaCol het praktische en effectieve alternatief.

Het natuurlijke biestpreparaat geeft die jonge biggen een energiestoot en de bescherming van hoogwaardige 12-uurs colostrum. De combinatie van energie, antistoffen én bouwstoffen voorziet biggen van de belangrijkste voedingscomponenten voor een gunstige levensstart.

Met de inzet van PorcaCol zorgen zeugenhouders ervoor dat de bigoverleving toeneemt. Niet elke big komt immers even vitaal ter wereld. Daarnaast is de tijd tussen de geboorte van de eerste en laatste big toegenomen door de stijgende toomgrootte. In die situaties duurt het langer voordat pas geboren biggen een speen vinden en kostbare biest opnemen. Ze nemen dan te weinig biest op die ook nog eens van een mindere kwaliteit is. Zonder ingrijpen slinken de overlevingskansen van deze jonge dieren met de minuut.

Met PorcaCol hebben varkenshouders in een handomdraai biest met minimaal 30 procent immuunglobulinen gemaakt. Het poeder lost perfect op in lauw water. Hiervoor is een flacon met speciale doseerpomp beschikbaar. Na het aanmaken is PorcaCol direct gereed om oraal toe te dienen. Een big twee tot vier keer 9 milliliter biest geven binnen enkele uren na de geboorte, vergroot de kans op een gezond varkensleven aanzienlijk.

Meer informatie via (073) 7370129 of (06) 54688949 en bestellen kan op deze website.
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer