Teller BIG Challenge op ruim 1,3 miljoen

BIG Challenge heeft een bedrag ingezameld van € 1.370,078. De organisatie is blij met dit resultaat! Vanwege de toezeggingen die zijn gekoppeld aan het aantal beklimmingen kan dit bedrag nog veranderen. Donderdag beklimmen de fietsers zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 

In 2013 neemt BIG Challenge voor de vijfde keer deel aan Alpe d’HuZes met als hoofddoel samen een vuist maken in de strijd tegen kanker. BIG Challenge is een actie vanuit de veehouderij in de strijd tegen kanker. De actie is gestart in 2009 door oprichter Herman Houweling vanuit de Nederlandse varkenshouderij.

In oktober 2013 zal de definitieve opbrengst bekend worden gemaakt. De fietsers zijn te volgen via de website van Alpe d’HuZes: www.opgevenisgeenoptie.nl.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer