Nieuw: digitale BGP-module

De Gezondheidsdienst voor Dieren introduceert een BGP-module voor varkens op VeeOnline. Begin februari kunnen varkenshouders samen met hun dierenarts via de module hun bedrijfsgezondheidsplan (BGP) invullen en digitaal ondertekenen. De laboratoriumuitslagen worden ook digitaal beschikbaar gesteld. In maart volgt het online bedrijfsbehandelplan (BBP) varken.


Varkenshouders zijn sinds augustus 2011 -vanwege de invoering van de PVV-verordening ‘registratie en verantwoording antibioticagebruik’- verplicht een BGP en een BBP te hebben. Via de modules op VeeOnline kan een varkenshouder samen met zijn dierenarts informatie over bedrijfsbegeleiding, kengetallen, antibioticumgebruik en managementmaatregelen invullen en deze gegevens online inzien.

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  9° / 3°
  20 %
 • Vrijdag
  9° / 8°
  70 %
Meer weer