Opfokzeugen%2C+de+nieuwste+module+van+de+gratis+E%2Dlearning+Varkens+is+uit%21
Nieuws Boehringer Ingelheim

Opfokzeugen, de nieuwste module van de gratis E-learning Varkens is uit!

Een succesvolle zeugenhouder is kritisch en streeft naar verbeteringen. Goede arbeidsomstandigheden en een nauwkeurige planning en registratie zijn voorwaarden voor een doordacht zeugenbedrijf. In de module Fokzeugen van E-learning Varkens leer je hoe je een zeugenbedrijf goed managed. E-learning Varkens is gratis online educatie voor varkenshouders en hun personeel, die 24 uur per dag 7 dagen per week online beschikbaar is. Module 5: Opfokzeugen bestaat uit vier hoofdstukken:

  • Opfokstrategie
  • Planning en selectie
  • Opfokperiode
  • Inzetten zeugenstapel

  Nadat de module succesvol is doorlopen volgt een digitaal certificaat. De module kan afzonderlijk gevolgd worden; de eerste vier modules kunnen maar hoeven niet persé gevolgd te worden. Haal er vooral uit wat voor u en uw medewerkers nuttig en interessant is. Opfokzeugen in de stal Beeld: Roodbont Publishers

De vier modules die reeds verschenen zijn bij E-learning Varkens in zowel het Nederlands en het Engels:   De module Opfokzeugen is beschikbaar in het Nederlands en zal later deze zomer ook in het Engels verschijnen. Later dit jaar wordt de 6e en tevens laatste module verwacht.  

Volg module Opfokzeugen nu

 
 
E-learning Varkens is tot stand gekomen door samenwerking tussen Boehringer Ingelheim, Topigs Norsvin, Trouw Nutrition, Roodbont, Provincie Brabant en een aantal onderwijsinstellingen.

  Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, of behoefte aan ondersteuning, neem dan gerust contact met ons op. Contact   Tekst: Elisa van Velzen Beeld: Roodbont Publishers Bronnen: E-learning Varkens, Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands B.V.

Over Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een internationaal, innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe...

Lees verder »