AH nu wel trots op zijn vleesproducenten

Op Tweede Paasdag (28 maart) kan iedereen een bezoek brengen aan ruim negentig AH-boerenbedrijven in de categorieën melk, kaas, eieren, bloemen, groente en fruit. Dit gebeurt in het kader van de ‘AH Boeren Lentefeesten’.

Opvallend is dat de categorie vlees niet wordt genoemd op de speciale site, terwijl er weldegelijk varkenshouders en vleespluimveehouders hun bedrijf open stellen. Dit is niet transparant, maar altijd nog beter dan de editie 2015: toen deed geen enkele varkenshouder mee aan het publieksevenement van AH.

Deze editie kent negen deelnemende varkensboeren die hun verhaal zullen gaan doen richting de consumenten. Allemaal produceren ze biggen en/of vleesvarkens in een Beter Leven-concept van Vion Food Group. Naast Star Farmers die varkensvlees met één Beter leven-ster aan AH leveren, doet ook een biologische varkenshouder mee.

Meer informatie over het lentefeest.
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  24° / 12°
  10 %
Meer weer