Inno+ in Duitse handen

Inno+ uit Panningen is begin maart overgenomen door Big Dutchman uit het Duitse Vechta-Calveslage. Big Dutchman nam alle aandelen over en Maurice Ortmans blijft werkzaam als directeur. Naar eigen zeggen was het bedrijf was al langer op zoek naar een strategische partner voor de internationale markten. 

Volgens Inno+ vergroot deze bundeling van technische kennis de kansen om blijvend te investeren in duurzame, diervriendelijke en rendabele veehouderijsystemen. Inno+ is de Nederlandse marktleider op het gebied van luchtwassers en duurzame energiesystemen voor de intensieve veehouderij. Ook in Europa is het bedrijf actief zoals belgië en Duitsland. De laatste jaren heeft Inno+ fors geïnvesteerd in de benodigde DLG-certificering voor de Duitse markt. Om die markt te betreden is een efficiënt netwerk nodig om producten en concepten af te kunnen zetten.

Inno+ wordt het kennis- en competentiecentrum van Big Dutchman op haar vakgebied. Big Dutchman is wereldwijd marktleider in voersystemen en stalinrichting voor de varkens- en pluimveehouderij. Zij biedt Inno+ een netwerk met meer dan 200 verdelers in de wereld. Net als Inno+ is Big Dutchman een familiebedrijf. Door de overname kan Inno+ verder groeien als zelfstandig bedrijf met haar hoofdvestiging in Panningen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  20° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 14°
  75 %
Meer weer