Droomtoom+met+%2B7%2C2+kilo+totaal+toomgewicht
Partner Fransen Gerrits

Droomtoom met +7,2 kilo totaal toomgewicht

Dromen zijn geen bedrog! Een uniforme, kwalitatieve volgende toom produceren is mogelijk, maar daar gaat een hoop aan vooraf. Per fase wordt gekeken naar de behoefte van de zeug en hoe hier nutritioneel op gestuurd kan worden. Alles gericht om uiteindelijk de bigvitaliteit te verbeteren.

Kunnen we met de juiste voeding voor de zeug, de uniformiteit van de toom en vooral de vitaliteit van de geboren biggen verbeteren? Jazeker, maar dan dient u wel 150 dagen goed te voeren en voor alle stadia per cyclus van de zeug gericht te sturen op behoefte van specifieke nutriënten. Om dit te realiseren heeft Fransen Gerrits, vanuit nieuwe inzichten uit onderzoek, het Vito-zeugenprogramma ontwikkeld.

Het Vito-zeugenprogramma staat voor vitaliteit en totaal toomgewicht. Beide pijlers richten zich op zowel de prestaties van de zeug als de big. Deze twee pijlers ondersteunen onze focus in zeugenvoeding: het aantal gespeende biggen bij de eigen zeug en het aantal afgeleverde kwaliteitsbiggen per zeug per jaar.

Vito, een zeugenprogramma vol wetenschap:

• Bigvitaliteit
- Levend geboren +0,3 per worp;
- Werpproces 20 minuten vlotter;
- +5 procent levensvatbare biggen.
• Uniformiteit en kwaliteit van de volgende toom
• Grootbrengend vermogen
- Totaal toomgewicht +7,2 kilo
• Duurzaamheid van de zeug
- 2,5 procent minder gewichtsverlies kraamperiode zeug.

Benieuwd hoe u dit kunt realiseren? Kijk op www.fransengerrits.nl./vito. Geef uw persoonlijke vragen aan ons door en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Over Fransen Gerrits

Fransen Gerrits BV is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam...

Lees verder »