Interessante+workshops+op+Finisher+Performance+event
Partner DanBred

Interessante workshops op Finisher Performance event

Het Weekend van het Varken was op 9 en 10 september. Veel varkensbedrijven in Nederland openden hun deuren om mensen te verwelkomen op het bedrijf en meer inzicht te krijgen in de varkenshouderij.

DanBred maakte van deze gelegenheid gebruik om het weekend te beginnen met een zeer succesvol Finisher Performance event voor varkenshouders om te praten over de prestaties van vleesvarkens. Er waren ongeveer 170 deelnemers met de focus op vleesvarkenshouders. Tijdens de avond werd er genoten van DanBred Duroc-vlees van de BBQ.

Na de inspirerende openingstoespraak Mátyus Ferenc Róbert van Bonafarm werden de varkenshouders in groepen verdeeld om te beginnen met de workshops. MSD en FarmAdvies sloten zich aan bij het evenement om te praten over: Diergezondheid, traceerbaarheid, economie en circulariteit. We vonden het geweldig om jullie allemaal te ontmoeten en onze passie te delen. Bedankt aan iedereen die erbij is geweest. We zien jullie graag volgend jaar terug.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag. Dat kan via (0413) 475000 of info@klasse.nl.

Over DanBred

DanBred levert varkensgenetica van wereldklasse en uitgebreide serviceoplossingen aan professionele varkenshouders over de hele wereld. We bieden een...

Lees verder »