Onze+gestructureerde+aanpak+van+de+biggenopfok+levert+echt+wat+op
Partner De Heus

Onze gestructureerde aanpak van de biggenopfok levert echt wat op

Voor een succesvolle biggenopfok is het belangrijk om alle stappen in de opfok goed uit te voeren. We hebben daarom met onze biggenspecialisten en varkensdierenarts de Premium Totaalaanpak Biggen ontwikkeld. Voor veel problemen is er namelijk niet 'even snel' een oplossing. Die problemen moet je structureel aanpakken. We hebben al veel ervaring opgedaan met onze Premium Totaalaanpak en de zeugenhouders die ermee werken zijn er erg over te spreken.

Met de Premium Totaalaanpak Biggen worden op gestructureerde wijze alle aspecten van de biggenopfok beoordeeld, van geboorte tot afleveren, en zo nodig aangepakt. Door zoveel mogelijk aspecten te meten en te vergelijken met andere bedrijven, kan in de meeste gevallen de vinger op de zere plek worden gelegd. Dat een probleemloos verlopende biggenopfok mogelijk is, bewijzen de vele tevreden klanten en ons eigen onderzoeksbedrijf de Elsenpas. Kwaliteitsbiggen met een hoge levensgroei en een goede gezondheid zijn het beste uitgangspunt voor goede prestaties in de mesterij.

Premium Totaalaanpak Biggen
Premium Totaalaanpak Biggen © De Heus

Hoe werkt het?

Om te beginnen worden alle stappen in de biggenopfok samen met onze specialisten en/of dierenarts in kaart gebracht. Tijdens de eerste screening wordt gekeken bij welk onderdeel waarschijnlijk het grootste probleem zit. Daar wordt dan verder naar gekeken door mogelijke checklists af te werken of metingen te doen, zodat duidelijk wordt hoe het er precies voor staat en hoe het verbeterd zou kunnen worden. Vervolgens worden de verbetering doorgevoerd, net zo lang tot het probleem is opgelost. Daarna worden mogelijke andere problemen een voor een aangepakt.

• Lees meer over een succesvolle biggenopfok

Over De Heus

  De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de...

Lees verder »