Test+uw+kennis+over+leptospirose+bij+varkens
Nieuws MSD Animal Health

Test uw kennis over leptospirose bij varkens

Ongedierte, met name ratten en muizen, zijn een belangrijke infectiebron als het gaat om vruchtbaarheidsproblemen door leptospirose. Vanwege de strengere milieueisen zijn er steeds minder doeltreffende bestrijdingsmiddelen die varkenshouders kunnen inzetten tegen ratten en muizen. Dit vergroot het risico op leptospirose. Wist u dat ongedierte gemakkelijk leptospirose overbrengt op varkens in uw stal?

Leptospirose is soms lastig aan te tonen. Tot voor kort was er ook geen gerichte aanpak mogelijk. Mede daardoor is er onder varkenshouders weinig bekend over deze besmettelijke infectieziekte. Wat weet u al over leptospirose bij varkens? Test uw kennis met deze leuke en informatieve quiz en krijg inzicht in de problemen die deze ziekte kan veroorzaken en de verspreidingsrisico’s. Leer wat u kunt doen om leptospirose te voorkomen. Wat weet u over leptospirose bij varkens? Test uw kennis met deze leuke en informatieve quiz: Lees meer over leptospirose:  


Over MSD Animal Health

MSD Animal Health ontwikkelt en produceert een vernieuwend pakket aan hoogwaardige diergeneesmiddelen en servicediensten voor de preventie, behandeling en...

Lees verder »