FRA%C2%AE
Nieuws FRA

FRA®

Bekijk alle artikelen over onze partner hier!

FRA® is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van diervoeder- en drinkwater additieven. Onze producten verhogen de gezondheid en prestaties van dieren, hierdoor helpen ze het gebruik van antibiotica terug te dringen. De producten van FRA® zijn gericht op verbetering van darmgezondheid, dierprestaties en voedingsbehoefte van varkens. FRA® richt zich op lange termijn relaties met haar klanten door kwalitatief hoogwaardige producten en service te leveren en verlenen.

Onderzoek en ontwikkeling zijn fundamenteel voor onze wereldwijde groei in de steeds veranderende diervoederindustrie. FRA® koestert daarom een bedrijfscultuur die nieuwe ideeën en de persoonlijke ontwikkeling van werknemers stimuleert. Dit leidt tot een omgeving waarbinnen onderzoekers en technici innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen. Alle producten zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en praktijktesten in samenwerking met verschillende internationale onderzoeksinstellingen en praktijkbedrijven. Onze productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd en de volgen de HACCP-richtlijnen voor volledige traceerbaarheid. Andere certificeringen zijn onder meer GMP+, Fami-QS en SecureFeed.

Laatste kennispartner artikelen


Over FRA

FRA® is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van diervoeder- en drinkwater additieven. Onze...

Lees verder »