fbpx

Trainingen uitleg

Kennis, trainingen en locaties. Alles dat u nodig heeft om de slimste te zijn. En te blijven!

Totaalaanbod van trainingen

Kennissessies

Onder de Kenniskalender vind je het maandelijkse aanbod van Kennissessies in regio noord en zuid. Elke maand een ander thema uit de varkenshouderij. Gericht op varkenshouders, bedrijfsleiders, medewerkers en studenten. Zoveel mogelijk afgestemd op elk niveau.

Praktijktraining

De varkenshouderij zit in je bloed. Het is je passie! Maar het dagelijks werk vereist zoveel aandacht dat je niet naar jezelf kunt kijken. Volg daarom praktijktrainingen. Leren in de stal, jouw werkterrein. Wedden dat je snel van jezelf staat te kijken? Bekijk onder trainingen het actuele aanbod en vraag de training aan die bij jou past.

Managementtraining

Je bent geen piloot, maar maak eens een luchtfoto van je bedrijf. Kijk eens met een helikopter-blik! Zie je de hoofdlijnen? Zet dan de cijfers om in beleid! Zorg dat je bedrijf draait zoals jij dat wil. Nu ben je manager. Details zijn voor anderen. Varkens.nl biedt dit jaar 4 Top-sessies, deze vind je onder de Kenniskalender. Daarnaast zijn er verschillende managementtrainingen te vinden onder trainingen.

Bedrijfsbezoek/Leerlocatie

Zet een stap terug om voorwaarts te gaan: een goed Engels gezegde. Kijk eens bij een ander, praat eens met de buurman. Van een bedrijfsbezoek steek je altijd wat op. En het is nog leuk ook. Daarna zie je je eigen bedrijf ook anders. Beter waarschijnlijk! Je kunt onder andere terecht bij Leerlocatie Bruns.

Maatwerk

Staat de gewenste training er niet bij, of wil je een totaalpakket voor je personeel? Dan is er ruimte voor maatwerk.

Vraag een offerte aan via info@varkens.nl of maak een afspraak met het team van Varkens.nl voor een gesprek.