Wisselbeker voor Mark Schippers

Mark Schippers van MS Schippers Bladel heeft de wisselbeker 'Varkens gezonder produceren' gewonnen. Hij neemt deze trofee over van varkenshouder Eric van den Heuvel. Die reikte de wisselbeker aan hem uit deze tijdens het praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid van Coppens/PIC, op 17 januari in de Evenementenhal in Venray.

Schippers heeft volgens de jury bewezen een goed een degelijk diergezondheidsadvies te kunnen koppelen aan zijn producten. Bij de innovatie van deze producten staat bovendien de bedrijfsvoering centraal. Dit getuigt van ondernemerschap. Jurylid Hetty van Beers: "Op de beoordelingspunten 'ondernemerschap' en 'haalbaarheid voor de sector' stak Mark Schippers met kop en schouders boven de vijf andere genomineerden uit."

Schippers reageerde met een compliment voor de Nederlandse varkenssector: "Wij ontwikkelen al onze producten in samenwerking met de sector. We zijn een internationale onderneming, maar gezegd moet worden dat al onze innovaties hun oorsprong in Nederland vinden. We hebben deze wisselbeker dus te danken aan de Nederlandse varkenshouderij."
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer