Erik Kroef in Bemmel heeft 3 jaar ervaring met het fermenteren en voeren van ferment. Inmiddels heeft hij de smaak van het fermenteren helemaal te pakken. dat heeft even geduurd, want is bij het derde fermentatieprocedé terechtgekomen. Kroef houdt 6.200 vleesvarkens, waarvan 3.500 in een etagestal met per stalhelft een aparte luchtwasser. De Top Pi- x Topigs 50-vleesvarkens (beren en gelten) krijgen brijvoer. Amper 1 procent van de gezonde varkens valt uit.
Tekst: Jos Thelosen
Beeld: Van Assendelft Fotografie
Lees ook
Meest gelezen
In biggenvoeders is 50 procent banket goed mogelijk
Gisteren, 17:16
Jan Merks: onze fokkerijman in China
23-04-2024
ITB Climate keert terug naar Nederlandse roots
Gisteren, 09:00
Blogs
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
Vandaag, 08:30
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
'Dankjewel persoon X'
15-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Goede resultaten met restproducten uit bakkerij in biggenvoer
Gisteren, 17:37
De Valk Wekerom en ABZ De Samenwerking gaan samen verder
Gisteren, 14:12