Secuur sturen op kwaliteitsbiggen
Arbeid besparen, een betere darmgezondheid bij de biggen en het streptokokkenprobleem getackeld. Dat is de ervaring van familie Van Sleeuwen in het Limburgse Grashoek sinds ze verse brij met ferment voert. 'Het is echt een aanrader, maar je moet wel secuur met Plus+Ferment werken', stelt de 22-jarige Sil van Sleeuwen. Hij laat zien hoe hij dat doet.
Lees ook
Meest gelezen
Blogs
'Zwarte krulstaarten in China'
02-05-2024
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
Bedrijf in Beeld
Kijkdag bij biologische varkens in Wintelre
Vandaag, 15:00
Bartelt Schanssema: 'Vier keer per dag verse brij'
Gisteren, 09:30
Partners
20 tips voor succesvol vaccineren
MSD Animal Health
Varkenshouders tillen leiderschapskills naar hoger niveau
Boehringer Ingelheim
Stelling
Loading